Musilda.cz

Nejlepší pluginy pro Age verifikaci – ověření věku

18+ age restriction sign.

V případě, že máte e-shop se zbožím, které nelze nabízet osobám mladším 18-ti let, budete pravděpodobně muset eshop zabezpečit formulářem před vstupem na Vaše webové stránky. Jedná se o formulář, kde návštěvník zadá datum narození.

Tím návštěvník stvrdí, že je dostatečně starý a dospělý na to, aby mohl shlédnout a případně si koupit nabízené zboží. Zadané údaje se nikde neukládají, slouží jen pro ověření vstupu.

Samozřejmě nemůžete ovlivnit to, co návštěvník ve formuláři vyplní a či je to pravda, ale to úředníky nezajímá. Vy jste si svou povinnost splnili a udělali maximum proto, abyste vaše zboží či obsah nenabízeli nezletilým.

Na trhu je v současné době několik pluginů, které vám pomohou dostat na vaše webové stránky tento formulář.

Je velmi pravděpodobné, že návštěvníci nebudou z vaší předstránky nadšeni a aby ji rovnou nezavřeli, bude lépe jim stručně vysvětlit, proč po nich chcete osobní údaje, že tato informace nebude nikde uložena, omluvit se za zdržení, atd.

Pojďme tedy už k jednotlivým pluginům a popisu toho, co umí:

Age Checker for WordPress

 

Tento plugin zablokuje obsah vašich stránek, dokud uživatel nepotvrdí, že je plnoletý. Styl a nastavení mohou být velmi jednoduše upravovány v rámci náhledového editoru.

Klíčové funkce pluginu

 

Age Verifier for WordPress

 

Plugin Age Verifier přichází s editorem, který vám ho pomůže nastavit a rychle tato nastavení upravit a přizpůsobit je. A bez jakéhokoliv kódování.

Způsoby zjišťování věku

Můžete se rozhodnout požádat uživatele, aby zadali datum narození, přetáhli slider a zadali věk nebo jednoduše klepnutím na zaškrtávací políčko potvrdili, že jsou starší.

Plně responsivní a přívětivý pro dotykové displeje

Opravdu se starejte o to, abyste byli neustále responzivní. Vaši mobilní uživatelé tak budou mít stejně bezproblémové zkušenosti z vašeho eshopu jako ti, co používá stolní počítače.

Super Cool přednastavené barvy
Age Verifier je dodáván s 9 barevnými předvolbami pro výběr té vhodné pro vaše stránky. Pokud potřebujete použít určitou barvu, aby odpovídala vaší značce, lze to také udělat!

Age Verification System for WordPress

 

Tento WordPress plugin jako všechny ostatní ověřuje věk návštěvníka před zobrazením obsahu vašeho webu. Věkové omezení můžete použít pro příspěvky, stránky, typy vlastních příspěvků nebo kategorie woo-commerce. Tento plugin je užitečný pro ty webové stránky, které obvykle nabízejí alkoholické nápoje, nahotu, nějakou formu násilí, tabák, youtube videa s věkem omezeným sledováním, obsah s hodnocením ESRB pro videohry s hodnocením M a AO.

Funkce:

Age Calculator

 

WooCommerce Age Resticted Shopping

 

WooCommerce Restricted Shopping je woocommerce plugin, který vám umožní snadno přiřadit jakýkoli produkt nebo kategorii tak, aby byl viditelný pouze určitou věkovou skupinou uživatelů.

Plugin požádá návštěvníky o jejich datum narození a poté vypočítá věk a zkontroluje, zda pro tento věk uživatele může zobrazit některé produkty a poté je zobrazit, a pokud ne, automaticky tyto produkty skryje z obchodu.

Funkce:

 

Age Check – WordPress plugin

 

Age Check WordPress plugin je perfektní plugin, pokud jsou vaše webové stránky omezené pro určité věkové skupiny. Můžete jej použít pro webové stránky s omezeným přístupem pro dospělé a pro webové stránky s omezeným přístupem pro děti.

Plugin pro kontrolu věku funguje jako systém ověřování věku pro webové stránky WordPress.

Tento plugin je užitečný pro webové stránky související s alkoholickými nápoji, nahotou, násilím, hazardními hrami nebo jinými webovými stránkami omezených věkem.

Jak to funguje? Plugin začne fungovat hned po aktivaci. Upravíte, jak vypadá, a můžete měnit texty, které zobrazuje. Tento plugin lze použít v jakémkoli jazyce.

Hlavní funkce:

Barvy můžete nastavit pomocí vestavěného programu pro výběr barev. Není třeba psát kódy barev.

Age Verificator for WordPress

 

Age Verificator přidává vlastní stránku „Potvrďte svůj věk“ na webových stránkách aplikace WordPress, pokud máte na vašem webu nějaký obsah pro dospělé.

 

Premium Age Verification

Stává se, že máte web, který má obsah, který není vhodný pro všechny věkové skupiny z morálních či právních důvodů?
Máte web, který má obsah související s alkoholem, dospělými nebo cigaretami?
Máte obchod s vínem a nechcete, aby tam mohly nakupovat děti? Nebo pivovar nebo lihovar, kde vyrábíte nejrůznější koktejly?
Děti by neměly mít možnost procházet tímto typem obsahu tak snadno. Musíte se chránit před zákonem (věk konzumace v ČR je 18 let) a ochraňovat děti. V současné době každý vlastní počítač, notebook nebo tablet a má přístup ke všem druhům informací.
Obsah jen pro dospělé? Budete také moci omezit tento typ obsahu!
Premium Age Verification je vhodný pro všechny typy webových stránek bez ohledu na jejich obsah. Funguje jako plugin na platformě WordPress a je velmi snadné ho nainstalovat a nastavit.

Máme k dispozici 4 vlastní šablony, které nejlépe vyhovují vaší značce! Každá šablona má:

 

Adults Only Age Verification System for WordPress 

 

Spouštíte WordPress stránky pro dospělé ? Potřebujete tedy Adults Only Age Verification Systém for WordPress. Tento plugin je věková brána ideální pro webové stránky, které obsahují obsah pro dospělé, alkohol nebo tabák.
Adults Only chrání vaše stránky před tím, aby se zobrazovaly nezletilým tím, že ověří jejich narození a případně je přiměje, aby vyjádřili souhlas s obsahem vašich stránek.

Zde je seznam funkcí, kterými se může plugin pochlubit:

 

WordPress Age Restricted Posts

 

WordPress Age Restricted Posts je WordPress plugin, který umožňuje snadno určit příspěvky, kategorie a tagy, které budou zobrazovány pouze určitou věkovou skupinou uživatelů. Plugin požádá návštěvníky o datum narození a poté vypočítá věk a zkontroluje, zda pro tento věk uživatele mohou být zobrazeny určité příspěvky, kategorie, tagy a poté tyto příspěvky zobrazovat, a pokud ne, automaticky tyto příspěvky na webu skryje.

Funkce

 

 

 

 

Exit mobile version