Musilda.cz

Nejlepší WordPress šablony pro restauranty a kavárny

Pokud se chystáte otevřít restauraci, pivnici či kavárnu nebo čajovnu, popřípadě máte již fungující a chcete o ní dát vědět světu a dát zákazníkům možnost si udělat povědomí o Vás a o tom, co nabízíte, máme pro Vás pár tipů na nejvíce používané šablony, ať už placené nebo ty volně dostupné.

Všechny šablony jsou velmi snadno přizpůsobitelné Vašim potřebám, designové představě a jsou plně responsivní. Profesionálně vypadající stránky s přehledně uspořádanými informacemi, jídelním nebo nápojovým lístkem, možností rezervace, doplněné příslušnými obrázky jsou velmi důležitou součástí marketingu Vašeho podnikání.

Před tím, než si detailně představíme jednotlivé šablony, řekněme si, co je třeba brát v úvahu při jejich výběru:

Teď už tedy přejděme k popisu nejprve placených šablon. Jedny z nejvíce prodávaných jsou:

Grant Restaurant / Restaurant Cafe Theme

Šablona Grand Restaurant má velmi svěží a moderní vzhled, podporuje responzivní rozvržení, takže vypadá dobře na všech typech zařízení. Nabízí předdefinované vzhledy jako Restaurace s moderní kuchyní, Asijská restaurace nebo Elegantní restaurace, které mohou být přidány na jedno kliknutí.

Funkce

Craft Beer – Brewery or Pub WordPress Theme

Tato šablona byla vytvořena speciálně pro pivnice, hospody a zařízení, co mají co do činění s pivem. Je plně responzivní a snado přizpůsobitelná Vašim potřebám a představám.

Funkce

Cinnamon Restaurant Theme for WordPress

Cinnamon Restaurant Theme je responzivní šablona, která byla vytvořena se záměrem použití pro všechny typy webových stránek spojených s podnikáním ve stravování. Lze ji také použít na vytvoření one page webových stránek.

Funkce

Restaurant Cafe – Theme for Restaurants and Cafes

 

Tato krásná specifická šablona je určena pro vytvoření webových stránek restaurací, kaváren, barů, bister, pekáren, hospod, pizerií, atd. Mohou ji použít jak ti, kteří nemají žádnou zkušenost s programováním, tak pokročilí developeři.

Funkce

Barista – A Modern Theme for Cafes, Coffee Shops and Bars

Šablona Barista je určena pro stavbu webových stránek kaváren, barů a coffee shopů. Poskytuje opravdu širokou nabídku funkcí, proto zde uvádíme pouze některé z nich, ostatní (v angličtině) najdete na stránkách pluginu kliknutím na nadpis této šablony.

Funkce

 

To byly placené šablony, níže si uvedeme 5 nejvíce používaných volně dostupných šablon nebo ty, které existují ve free verzi. U všech těchto šablon je potřeba počítat s určitými limity ohledně variability nabízených funkcí.

FoodHunt

Tato šablona je vytvořena se sliderem obrázků přes celou obrazovku. Stačí tedy jen přidat poutavý obrázek, který způsobí to, že se návštěvníkům webu budou sbíhat sliny jen při pohledu na něj a o zájem máte postaráno.

Funkce

 

Flash

Flash je velmi jednoduchá, flexibilní šablona, bohatá na fukce, které jsou ale omezeny u free verze. Pojďme si tedy říci, co šablona nabízí.

Funkce

Dyad

Tuto šablonu ocení a budou chtít použít především ti, kteří si přejí mít psaný obsah a obrázky v perfektní rovnováze. Jedná se o opravdu velmi silnou vizuální prezentaci. A co si budeme povídat, většina z nás jí především očima!

Funkce

Canapé

Tato odvážná šablona svým vzhledem spíše sedne restauracím s klasickým a elegantním vzezřením. Nabízí pečlivě vytvořené předdefinované menu, zatímco Open Table widget umožní vašim zákazníkům on-line rezervaci.

Funkce

Perfetta 

Velmi jednoduchá, vzdušná šablona určená pro webové stránky kavárny, restaurace, bistra nebo baru spíše s tichou a intimní atmosférou, kde je možnost blogovat. Můžete tak s Vašimi zákazníky komunikovat ještě dříve než k Vám zavítají. Pro ty, kteří chtějí návštěvníky upoutat především obsahem.

Funkce

V našem článku jsme uvedli pouze reprezentativní vzorek, to je některé z nejvíce kupovaných či nejvíce stahovaných šablon, více najdete na WordpPress.org nebo Googlu.

Exit mobile version