Musilda.cz

Obecné nastavení produktů

Po instalaci WooCommerce a obecném nastavení obchodu, můžeme pokračovat základním nastavením produktů. To najdeme v Nastavení WooCommerce, záložka Produkty.

Samotné obecné nastavení obsahuje jen několik prvků, avšak u starších verzí WooCommerce obsahovalo i nastavení zobrazování, které bylo přesunuto na vlastní podstránku.

Jak můžete vidět na obrázku, obecné nastavení obsahuje:

Nastavení hmotnosti

Nastavení hmotnosti určuje, podle jaké jednotky se bude kalkulovat hmotnost zásilky. Pokud používáte dopravní metodu, jenž zohledňuje váhu, vůči ceně dopravy, musíte hmotnost produkt používat.

Nastavení rozměrů

Nastavení jednotek rozměrů, opět souvisí s dopravou. Některé pluginy umožňují definovat pro určitou dopravu maximální rozměry zásilky. Nebo dokáží spočítat počet kusů produktu na paletu.

Nastavení recenzí a hodnocení

WooCommerce obsahuje systém recenzí a hodnocení produktu. V tomto nastavení můžete upřesnit, jak se budou recenze a hodnocení chovat.

Hodnocení jako takové se zobrazuje u produktu:

Avšak, může se zobrazovat i v recenzích. Ty najdete v záložkách pod produktem:

V nastavení tak můžete úplně zakázat zobrazení hodnocení v recenzích, nebo můžete vynutit hodnocení, když chce někdo napsat recenzi.

Samotnou recenzi můžete omezit na vaše zákazníky a případně zobrazit informaci, že jde o zákazníka, pokud mohou recenze uveřejňovat všichni.

Toto bylo obecné nastavení produktů. Příště si popíšeme nastavení zobrazování a vysvětlíme si, proč se po změně šablony, zobrazují některé obrázky rozmazaně.

Předchozí články:

Exit mobile version