Musilda.cz

WordPress video návody zdarma na webu WP-See.com

Před několika měsíci jsem měsíci jsem vytvořil web WP-See.com, kde jsem publikoval videa, o redakčním systému WordPress. Myšlenka byla, nabídnout zájemcům o WordPress ucelenou knihovnu videí. Vstup do systému byl zpoplatněn. Možná je to tím, že nejsem prodejní typ a obchodník, ale předplatné jsem neprodal ani jedno.

Možná špatný segment, malá propagace, nedotažený nápad, zkrátka průšvih. Naštěstí jsem tomu věnoval pouze svůj čas. Možná chtějí lidi platit za bláboly, které slibují rychlé zbohatnutí, ale za znalosti ne. Nevím.

Web obsahuje 235 krátkých videí o WordPressu. Nejsem si jist, ale předpokládám, že web takového rozsahu v češtině nenajdete. Původně jsem jej chtěl dále rozšiřovat, ale bez viditelného výsledku už není chuť.

Co ale nechci, je takový web zrušit.

Proto jej zpřístupním všem

Od dnešního rána jsou všechna videa volně přístupná pro každého návštěvníka webu. Protože se neprodalo jediné předplatné, ani affiliate partneři nevyvíjeli nějakou činnost, nikoho tím nepoškodím.

Ne všechna videa jsou dokonalá. Zjistil jsem, že asi u dvaceti je špatný obraz. Nevím, kde se stala chyba, ale když budu mít chuť a náladu, tak je přehraji.

Nakonec to ještě jednou zopakuji. Od dnešního rána je

235 videí o WordPressu na webu WP-See.com zcela zdarma

Budu rád za zpětnou vazbu a dobrý pocit, pokud se dozvím, že někomu web pomohl, nebo usnadnil život.

Exit mobile version